Hoe werkt het?

U huurt bij ons laserguns om zelf mee te lasergamen op een eigen locatie. U krijgt na uw reservering een mail met de bevestiging met daarin de gebruiksaanwijzing van de laserguns en de targets. Ook krijgt u een document met 7 spelmogelijkheden die u kunt doen met uw lasergame-activiteit.

 

 

Reserveren

Als u weet hoeveel laserguns u wilt huren en op welke datum, reserveer dan gelijk via ons reserveringsformulier want de datum kan erg gewild zijn. 

 

Een locatie voor uw feestje?

Wat zijn nou geschikte locaties voor uw feestje? Een goede locatie is niet groter dan een voetbalveld en heeft voldoende beschutting. Dit kan een park zijn zoals het Noorderplantsoen, een bos, maar ook een wijk, schuur of een gymzaal. Lasergamen is het leukst in het donker of bij schemer. Hierdoor zie je de lampjes op de targets en de laserguns beter.

 

Via de gemeente Groningen kunt u voor een aardige prijs een gymzaal huren. Voor informatie over het huren van gymzalen kunt u terecht op https://www.sport050.nl/sportlocaties/gymzalen-en-dojo

Klik hier voor een overzicht van de prijzen van gymzalen.

  

Targets

U krijgt bij ons de eerste 6 targets gratis. De targets kunnen gebruikt worden voor verschillende spelopties. Voor groepen onder de 15 personen zijn 10 targets voldoende om spellen mee te spelen. Heeft u een groot speelterrein dan kunt u natuurlijk altijd meer huren voor maar €0,50 per stuk.

 

Halen en brengen

De meeste mensen halen zelf hun bestelling op omdat dit goedkoper is. Als u uw bestelling niet op de dag zelf kunt ophalen of brengen mag u bij ons uw bestelling ook een dag voor en/of na de huurdatum ophalen en terugbrengen. U mag ze ophalen vanaf 18:00 de dag voor de huurdatum en voor 11:00 de dag na de huurdatum. Wij zijn flexibel in de tijden en wij hebben ruime ophaaltijden.

 

Lasergeweren laten verzenden?

Dat is geen enkel probleem. Klik hier voor de actuele verzendkosten.

Wij verzenden alleen binnen Nederland.