152630_effect1-1280x853.jpg

Extra's

Naast de laserguns verhuren wij nog leuke attributen die je kunt gebruiken tijdens het spelen. Deze worden gelijk met de gehuurde lasergeweren geleverd. En met de verzending door heel Nederland kun je overal gaan lasergamen met de leukste attributen om het nog spannender te maken! 

Camouflagenet 2,4 x 3 meter

Huur camouflagenetten voor nog meer aankleding van je lasergame activiteit. Leg bijvoorbeeld de netten over een aantal stoelen heen, zodat je wat meer beschutting creëert. Of maak van het camouflagenet juist een muur, zodat het raken van de tegenspeler moeilijker wordt.

Prijs: €5,- per stuk per dag

Spellintjes

Een nog betere herkenning van de teams? Huur dan lintjes! Door de verschillende kleuren van de spellintjes heb je de mogelijkheid om diverse teams te maken. Het lintje kun je om je pols of enkel doen. Hierdoor zit het lintje niet in de weg tijdens het lasergamen.

 

Prijs: €0,25 per stuk per dag

Targets

De target is een leuke aanvulling voor bij de laserguns. Deze targets veranderen in jouw teamkleur zodra je er op schiet. Er kunnen verschillende spellen mee worden gespeeld. De spelopties krijg je in een pdf-bestand toegestuurd wanneer je de laserguns huurt. 

Prijs: €1,- per stuk per dag

(De eerste 6 targets zijn gratis)

Rookmachine

Een rookmachine geeft meer sfeer aan het lasergamen en maakt het spel nog spannender. De rookmachine is te bedienen aan de hand van een afstandsbediening. Hierdoor kun je zelf bepalen hoeveel rook er uit de machine moet komen.

Rookvolume: 250m3/min

Prijs: €25,- per stuk per dag

(Inclusief 3 liter rookvloeistof. Extra rookvloeistof is €3,50 per liter)

Laserlicht

Laser met twee kleuren. Het laserlicht
geeft jouw lasergame avontuur meer
sfeer en is gemakkelijk in gebruik.

Prijs: €8,- per stuk per dag

Laserlicht luxe

Laser met drie kleuren en diverse figuren. Wil jij jouw spel upgraden? Dat kan met dit luxe laserlicht. Het apparaat is gemakkelijk te bedienen met een afstandsbediening.

Prijs: €11,- per stuk per dag

Stroboscoop

De stroboscoop zorgt voor witte flitsen, de snelheid van de flitsen is aanpasbaar. De stroboscoop geeft meer spanning en avontuur tijdens het spel.

Prijs: €2,50 per stuk per dag

Draaibare spots

De spots zijn een mooie aanvulling op de lasergame locatie. Ze zijn in te stellen in verschillende patronen en vier kleuren, ook is er een mogelijkheid om de spots op te hangen.

Prijs: €7,- per stuk per dag

Led par

De led parren zijn een mooie aanvulling op de lasergame locatie. Een par bevat 153 LED's (51x rood, 51x groen en 51x blauw).

Prijs: €6,50 per stuk per dag

De scanner is in te stellen in 8 verschillende patronen.

Prijs: €12,- per stuk per dag

Led scanner

Megafoon

Verhef je stem niet meer met deze luide megafoon.

Prijs: €5,- per stuk per dag

Set van drie schmink stiften.

Prijs: €2,50 per set

Schmink

Extra attributen huren

Wil je extra attributen huren? Vul dan onderstaand formulier in met jouw wensen. Wij zorgen dan dat deze spullen direct met de laserguns worden verzonden.

 

Lasergameverhuur Groningen

Bellen / Whatsapp 06 - 255 984 94

Contactpersoon Huub Danker

  • Facebook
  • Instagram