Bos LasergameverhuurGroningen

Extra's

Naast de laserguns verhuren wij nog leuke attributen die je kunt gebruiken tijdens het spelen. Deze worden gelijk met de gehuurde lasergeweren geleverd. En met de verzending door heel Nederland kun je overal gaan lasergamen met de leukste attributen om het nog spannender te maken! 

Camouflagenet 2,4 x 3 meter

Huur camouflagenetten voor nog meer aankleding van je lasergame activiteit. Leg bijvoorbeeld de netten over een aantal stoelen heen, zodat je wat meer beschutting creëert. Of maak van het camouflagenet juist een muur, zodat het raken van de tegenspeler moeilijker wordt.

Prijs: € 5 per stuk per dag.

Spellintjes

Een nog betere herkenning van de teams? Huur dan lintjes! Door de verschillende kleuren van de spellintjes heb je de mogelijkheid om diverse teams te maken. Het lintje kun je om je pols of enkel doen. Hierdoor zit het lintje niet in de weg tijdens het lasergamen.

 

Prijs: € 0,25 per stuk per dag.

Targets (eerste 6 targets zijn gratis)

De target is een leuke aanvulling voor bij de laserguns. Deze targets veranderen in jouw teamkleur zodra je er op schiet. Er kunnen verschillende spellen mee worden gespeeld. De spelopties krijg je in een pdf-bestand toegestuurd wanneer je de laserguns huurt. 

Prijs: € 1 per stuk per dag.

Extra attributen huren

Wil je extra attributen huren? Vul dan onderstaand formulier in met jouw wensen. Wij zorgen dan dat deze spullen direct met de laserguns worden verzonden.

 

Lasergameverhuur Groningen

Bellen / Whatsapp 06 - 255 984 94

Contactpersoon Huub Danker

  • Facebook
  • Instagram
Blijf op de hoogte van al het nieuws!