top of page
Lasergameverhuur Groningen - kinderfeestje

"Tot in de late uurtjes doorgespeeld!" - Bas over LASERGAMEVERHUUR GRONINGEN

Zonder onze klanten is er natuurlijk geen lasergame-plezier. Kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, trouwerijen, basisscholen, studie-evenementen en nog veel meer! Van jongeren tot volwassenen; lasergamen kent geen grenzen. Lees en beleef de ervaring van al onze lasergamefans!

Lasergamen - Kinderfeestje

"Het grootste voordeel van het huren van lasergames om een feestje te organiseren is dat de kinderen zo lang kunnen spelen als ze zelf willen. Als je naar een speciale locatie gaat, dan heb je een vastgestelde ronde of tijd. Mijn ervaring is dat de kinderen dat altijd te kort vinden. En door het zelf te organiseren bepaal je dat gewoon zelf. Let wel op bij de keuze voor een locatie dat de guns lawaai maken (en de jongens ook!). Lekker lang lasergamen, dat maakt sowieso een topfeestje!"
-
Anouk

Andere klanten over lasergameverhuur 

"We hebben een ontzettend leuk kinderfeestje gehad, het was een onvergetelijke middag. De laserguns waren erg makkelijk in het gebruik, de kinderen konden zich er prima mee redden."
-
Elske
 

Het was in 1 woord geweldig !!
We hebben oudere heren zien kruipen door het veld en waren weer helemaal kind. Ontzettend veel enthousiaste verhalen. Mogelijk een volgende keer weer!!

-
Annemiek

"Goed en eenvoudig te regelen. Flexibel bij het ophalen en terugbrengen van de laserguns. Goed bereikbaar. Extra batterijen werden meegeleverd. De borg is snel teruggestort. 10 laserguns gehuurd. De jongens hebben zich geweldig vermaakt. Wij zijn dik tevreden."

-
Peter

Tien enthousiaste jonge lasergamers
Na een flink aantal potjes spelen in de middag werd het tijd om de lasergeweren weer in de kist te stoppen. Of ze het leuk hadden gehad vroeg ik ze, het antwoord was eenduidig: “Jaaaaaaah!” Op de vraag of ze dit nog een keer wilden doen, kwam hetzelfde antwoord, maar dan vele malen harder. Lijkt mij een geslaagde test. En Liam? Die zei van de week nog tegen me: “Papa, weet je nog die keer in het bos aan de dijk met die lasergeweren? Ik schoot jou helemaal neer hè.”

-
Papa's wereld 

 

lasergameverhuur_groningen_papaswereld.jpg

Door veel gedoe met PostNL wat compleet overmacht was voor ons beiden, heeft Huub ervoor gezorgd dat we toch nog konden lasergamen met onze studievereniging. Iedereen was super enthousiast en hierbij willen we Huub nogmaals bedanken voor de enorm goede service, telefonische bereikbaarheid, en oplossingsgerichtheid. Alleen maar een goede ervaring gehad.
-
Anne

"Mooie guns, met veel mogelijkheden, blitse soundeffects en dergelijke. Wel is het op klaarlichte dag wat moeilijk te zien welke kleur de guns hebben, maar in een beetje beschut bos lukt 't wel. Verhuurbedrijf geeft ook suggesties waar je kunt spelen (in Groningen) en ook veel spelsuggesties. Reserve batterijen meegeleverd, schroeverdraaier voor evt. vervanging. Zeer prima.
-
Sanne

lasergameverhuur Groningen - papaswereld

Enthousiast geworden? Reserveer, kies een locatie en het spel kan beginnen!

"De kids hebben het uitstekend naar het zin gehad. Bedankt."
-
Eelco

"Top geregeld. Echt complimenten. Alles was op tijd verstuurd. Incl. reserve batterijen. Zeker de moeite waard. Kinderen vonden het erg leuk."
-
Salimans


"Ik ben heel erg tevreden met de verhuur. Het feestje was een groot succes. Bedankt voor de service!"
-
Jehannes

"we waren erg tevreden. De kinderen hebben een mooi feest gehad!!!"
-
Remco


"Het was prima geregeld. Leuke spelideeën erbij gekregen, duidelijke afspraken, goed bereikbaar, flexibel.
Zeker aan te raden."

-
Manfred


De jongens hebben zich prima vermaakt en vonden het erg leuk.
Fijn dat je ook om extra batterijen hebt gedacht. ....ook al hadden we ze niet nodig.
Bedankt! Het was super.
-
Thea

 

Lasergameverhuur Groningen: huur, kies een locatie en het feest kan beginnen!

bottom of page