top of page
Lasergameverhuur - Lasergamen

Hoe Lasergameverhuur werkt

Wil jij graag onbeperkt lasergamen voor je kinderfeestje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Met onze laserguns is dat mogelijk! Lees snel verder over het werkt. 

Verzenden, gratis afhalen of bezorgen?

In slechts vijf stappen Lasergamen

Stap 1. Reservering plaatsen.

Stap 2. Wij verzenden de laserguns, maar je mag ze ook gratis bij ons komen ophalen in Groningen.

Stap 3. Kies een geschikte locatie binnen of buiten.

Stap 4. Je kunt de hele dag lasergamen.

Stap 5. Wanneer je klaar bent stuur of breng je de laserguns weer naar ons terug.

Lasergamen - Kinderfeestje -08.jpg
Lasergamen - Kinderfeestje -05.jpg

Stap 1. Reservering plaatsen bij Lasergameverhuur Groningen

Vul het reserveringsformulier in. Na jouw reservering krijg jij direct een bevestiging met daarin de gebruiksaanwijzing en alvast 7 leuke, gratis spelmogelijkheden. 

Binnen 24 uur krijg jij een reactie en een prijs op maat aangeleverd. De reservering geaccepteerd? 

 

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en krijg twee legernetten ter waarde van €10,- bij jouw lasergame-evenement!

Stap 2. De laserguns verzenden, gratis ophalen of bezorging aan huis

Gratis ophalen, je hebt de mogelijkheid om de laserguns gratis op te halen bij ons in Groningen. Het is mogelijk om de laserguns een dag van te voren op te halen en eventueel een dag later terug te brengen. Telefonisch of via de mail zijn wij snel bereikbaar en denken wij graag mee in de mogelijkheden!  

Verzenden, lasergameverhuur Groningen verzendt door héél Nederland! Één verzenddoos staat gelijk aan 14 lasergeweren of 20 laserpistolen.

Bezorgen, tot slot bezorgt Lasergameverhuur ook in de provincie Groningen. Voor een kleine bijdrage bezorgen wij de lasergeweren aan jouw deur én halen wij het weer op! In Friesland en Drenthe bezorgen wij ook. Contact ons voor de mogelijkheden. 

Stap 3. Lasergame locaties 

Wat is een geschikte locatie om te lasergamen? Een goede locatie is niet groter dan een voetbalveld en heeft voldoende beschutting. Dit kan een park zijn, een bos, maar ook een wijk, schuur of een gymzaal. Lasergamen is het spannendst in het donker of bij schemer. Hierdoor zie je de lampjes op de targets en de laserguns nog beter, maar ook bij daglicht blijft lasergamen een uitdaging!

Zelf geen geschikte locatie voor jouw evenement? Wij denken graag mee met geschikte locaties. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Lasergamen - Kinderfeestje -15.jpg

Stap 4. Lasergamen maar!

Lasergamen is geschikt voor iedere vriendengroep, van jong tot oud! Lasergamen kent verschillende spelmogelijkheden. Verdeel je de groep in tweeën of kies jij voor meerdere teams?

​Je krijgt bij ons de eerste 6 targets gratis. De targets zijn kleine ronde schijven die als doel gebruikt kunnen worden. Wanneer een team raak schiet op de target lichten ze op in de teamkleur. Heb jij een groot speelterrein, dan kan je natuurlijk altijd meer targets huren voor slechts € 1,00 per stuk.

Lasergame - laserguns assortiment

Stap 5. De laserguns terugbrengen of opsturen 

Bij Lasergameverhuur Groningen huur jij de lasergames voor de gehele dag. Hierdoor heb jij genoeg tijd om meerdere potjes te spelen en kun je ook voor verschillende spelmogelijkheden kiezen. 

Ben je klaar met lasergamen? Dan mag je de guns terugbrengen bij ons in Groningen of Nieuwe Pekela, maar je mag ze ook opsturen. Je kunt de laserguns bijna altijd ophalen een dag voor de huurdatum. Het terugbrengen zal in overleg gaan.

Heb je vragen over het huren van guns voor een lasergame feestje? Neem dan contact met ons op! 

bottom of page