Hoe werkt het?

Je huurt bij ons laserguns om zelf mee te lasergamen op een eigen locatie. Je krijgt na de reservering een mail met de bevestiging met daarin de gebruiksaanwijzing van de laserguns en de targets. Ook krijgt je een document met 7 spelmogelijkheden die je kunt doen met de lasergame-activiteit.

 

Reserveren

Als je weet hoeveel laserguns je wilt huren en op welke datum, reserveer dan gelijk via ons reserveringsformulier want de datum kan erg gewild zijn. 

 

Een locatie voor uw feestje?
Wat zijn nou geschikte locaties voor je feestje? Een goede locatie is niet groter dan een voetbalveld en heeft voldoende beschutting. Dit kan een park zijn zoals het Noorderplantsoen, een bos, maar ook een wijk, schuur of een gymzaal. Lasergamen is het leukst in het donker of bij schemer. Hierdoor zie je de lampjes op de targets en de laserguns beter.

 

Via de gemeente Groningen kunt u voor een aardige prijs een gymzaal huren

>>> Informatie over het huren van gymzalen

>>> Overzicht van de prijzen van gymzalen

  

Targets

Je krijgt bij ons de eerste 6 targets gratis. De targets kunnen gebruikt worden voor verschillende spelopties. Voor groepen onder de 15 personen zijn 10 targets voldoende om spellen mee te spelen. Heb je een groot speelterrein dan kan je natuurlijk altijd meer huren voor maar € 0,50 per stuk.

 

Halen en brengen

De meeste mensen halen zelf hun bestelling op omdat dit goedkoper is. Als je de bestelling niet op de dag zelf kunt ophalen of brengen mag je bij ons de bestelling ook een dag voor en/of na de huurdatum ophalen en terugbrengen. Je mag ze ophalen vanaf 18:00 de dag voor de huurdatum en terugbrengen voor 11:00 de dag na de huurdatum. Wij zijn flexibel in de tijden en wij hebben ruime ophaaltijden.

 

Lasergeweren laten verzenden?

Dat is geen enkel probleem.

Wij verzenden alleen binnen Nederland.

>>> Klik hier voor de actuele verzendkosten

Lasergameverhuur Groningen

Bellen / Whatsapp 06 - 255 984 94

Contactpersoon Huub Danker

Blijf op de hoogte van al het nieuws!