Hoe werkt het?

Wil jij graag onbeperkt lasergamen voor je kinderfeestje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Met onze laserguns is dat mogelijk! Je huurt bij ons laserguns om onbeperkt te lasergamen op je eigen locatie.

Stap 1: Reservering plaatsen.

Stap 2: Wij verzenden de laserguns, maar je mag ze ook bij ons komen ophalen (Groningen). 

Stap 3: Kies zelf een geschikte locatie uit.

Stap 4: Je kunt de hele dag lasergamen.

Stap 5: Wanneer je klaar bent stuur of breng je de laserguns weer naar ons terug.

Stap 1: Reservering maken
Via onze website kun je gemakkelijk een reservering plaatsen. Na jouw reservering voor de laserguns krijg je in de mail een bevestiging met daarin de gebruiksaanwijzing van de laserguns. Bij je reservering krijg je ook nog gratis targets zodat je een uitdagend speelveld kunt creëren voor alle spelers. Naast de gratis targets geven we je ook nog een document met speelmogelijkheden die je kunt doen met de lasergame activiteit.

>>> Klik hier voor de 7 speelmogelijkheden

Stap 2: De laserguns verzenden of halen
Je hebt de mogelijkheid om de laserguns op te halen bij ons in Groningen. Kun je de bestelling niet op de dag van de reservering ophalen? Geen probleem! Je kunt in dien mogelijk bij ons de bestelling ook een dag voor en/of na de huurdatum ophalen en terugbrengen. De guns mag je ophalen in overleg. Mocht het mogelijk zijn kan je een de dag voor de huurdatum het ophalen en terugbrengen voor 12:00 de dag na de huurdatum. Zo kun je stiekem van te voren nog even oefenen. Wij kunnen de laserguns verzenden naar iedere locatie binnen Nederland. Wij zijn flexibel en denken graag in mogelijkheden!

>>> Klik hier voor de actuele verzendkosten

Stap 3: Een locatie voor jouw laserfeestje
Wat zijn nou geschikte locaties voor je feestje? Een goede locatie is niet groter dan een voetbalveld en heeft voldoende beschutting. Dit kan een park zijn, een bos, maar ook een wijk, schuur of een gymzaal is geschikt. Lasergamen kun je doen in het donker of bij schemer. Hierdoor zie je de lampjes op de targets en de laserguns nog beter. Maar ook bij daglicht blijft het een uitdaging om gewapend met je geweer op zoek te gaan naar je tegenstander. En het belangrijkste: je moet natuurlijk zelf niet geraakt worden! Vaak kun je via de gemeente ook een geschikte locatie regelen.

 

Stap 4: Beginnen maar
Lasergamen is geschikt voor iedere vriendengroep, van jong tot oud! Voor het lasergamen heb je verschillende spelmogelijkheden. Verdeel je de groep in tweeën of kies jij voor meerdere teams?

Je krijgt bij ons de eerste 6 targets gratis. De targets zijn kleine ronde schijven die als doel gebruikt kunnen worden. Wanneer een team raak schiet op de target lichten ze op in de teamkleur. Heb je een groot speelterrein, dan kan je natuurlijk altijd meer targets huren voor maar € 1,00 per stuk.

Stap 5: De laserguns terugbrengen of opsturen

Bij ons huur je de laserguns voor een hele dag. Hierdoor heb jij genoeg tijd om meerdere potjes te spelen en kun je ook voor verschillende spelopties kiezen. 

 

Ben je klaar met lasergamen? Dan mag je de guns terugbrengen bij ons in Groningen of Nieuwe Pekela, maar je mag ze ook opsturen. Je kunt de laserguns bijna altijd ophalen  een dag voor de huurdatum. Het terugbrengen zal in overleg gaan.

Heb je vragen over het huren van guns voor een lasergame feestje? Neem dan contact met ons op!