Lasergamen - laserlichten

De sfeerverlichting van Lasergameverhuur Groningen

Met onze extra laserlichten, ledlampen, rookmachines en nog veel meer wordt jouw evenement nog spannender. Bekijk het gehele assortiment, de prijzen en mogelijkheden bij Lasergameverhuur Groningen.

Rookmachines voor de echte lasergame sfeer

Prijs laserlicht luxe per dag 
€ 25,00

Een rookmachine geeft meer sfeer aan het lasergamen en maakt het spel nog spannender. De rookmachine is te bedienen aan de hand van een afstandsbediening. Hierdoor kun je zelf bepalen hoeveel rook er uit de machine moet komen.
Rookvolume: 250m3/min

Lasergamen - rookmachine
Lasergamen - laserlicht

Een spannend sfeerlicht met laserlicht basis

Laser met twee kleuren. Het laserlicht geeft jouw lasergame avontuur meer sfeer en is gemakkelijk in gebruik. De laserlicht basis kent verschillende soorten standen. Kijk op de volgende afbeelding voor leuke sfeerimpressies. 

Prijs laserlicht basis per dag
€ 9,00

Luxe sfeerlichten met laserlichten

Laser met drie kleuren en diverse figuren. Wil jij jouw spel upgraden? Dat kan met dit luxe laserlicht. De laserlicht luxe is gemakkelijk te bedienen met een afstandsbediening. Lasergameverhuur Groningen verhuurt verschillende laserlichten in kleine en grote formaten. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden. 

Prijs laserlicht luxe per dag 
€ 11,00

Laserlicht luxe - laser
lasereffect - laserlicht luxe - lasergamen
150532_effect1.jpg
Draaibare spots.png

Draaibare sfeerlichten 

De spots zijn een mooie aanvulling op de lasergame locatie. Ze zijn in te stellen in verschillende patronen en vier kleuren, ook is er een mogelijkheid om de spots op te hangen.

Prijs draaibare spot per dag
€ 7,00

Prijs 4 draaibare spots per dag

€ 20,00

Led Par 2 Lasergameverhuur Groningen.png

Led par als sfeerlicht voor het lasergamen

De led parren zijn een mooie aanvulling op de lasergame locatie. Een par bevat 153 LED's (51x rood, 51x groen en 51x blauw). Lasergameverhuur Groningen verhuurt vier led pars. Per vier zijn de led pars nog goedkoper speciaal voor jouw. De led pars kennen veel verschillende soorten standen. De led pars zijn gemakkelijk te monteren aan het plafond of iets anders. 

Prijs led par per dag
€ 6,50

Prijs 4 led pars per dag

€ 25,00

Led Par Lasergameverhuur Groningen.png

Een spannende sfeer met een led scanner

De scanner is in te stellen in 8 verschillende patronen. De led scanner geeft een super vel licht en is zichtbaar in jouw hele huis. Bekijk de sfeerafbeeldingen in de slider voor een goed sfeerbeeld. De led scanner is naast het lasergamen ook te gebruiken voor andere evenementen.

Prijs led scanner per dag
€ 12,00

Stroboscoop

De stroboscoop zorgt voor witte flitsen, de snelheid van de flitsen is aanpasbaar. De stroboscoop geeft meer spanning en avontuur tijdens het spel.

Prijs stroboscoop per dag
€ 2,50

Stroboscoop.png
Scanner 2 Lasergameverhuur Groningen.jpg
Scanner Lasergameverhuur Groningen.png
Stroboscoop.png

Enthousiast geworden? Reserveer nu alle sfeermakers voor jouw lasergame-evenement!

Lasergamen - Sfeermakers voor het lasergamen

Bekijk ook de sfeermakers en nog meer extra's van Lasergameverhuur Groningen!

Nog meer extra's reserveren voor jouw lasergame-evenement? Dat kan! Lasergameverhuur Groningen heeft nog veel meer extra's zoals sfeermakers. Wij verhuren camouflagenetten, schmink, megafoons en nog veel meer. 

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en krijg twee legernetten ter waarde van €10,- bij jouw lasergame-evenement!