top of page

Het verhaal van Lasergameverhuur Groningen
 

Creëer een gezellige en onvergetelijke dag met lasergamen.

Huub startte Lasergameverhuur Groningen in januari 2016. Ondernemen is zijn passie. Hierdoor is hij de opleiding Ondernemerschap & Retail Management gaan volgen. Als student ben ik op het idee gekomen om lasergeweren te gaan verhuren. Welke activiteit is nu spannender en gezelliger dan lasergamen? 

Wat begon zijn studentenkamer is uitgegroeid tot een professioneel lasergamebedrijf, waardoor wij al veel mensen heb kunnen vermaken met het lasergamen. 

Inmiddels hebben wij al ruim acht jaar ervaring in het organiseren van lasergame-evenementen voor jong en oud. Of het nu gaat om een kinderfeestje of bedrijfsuitje: lasergamen verbindt. 

Vragen of meer weten? Mail of bel ons gerust!

Met vriendelijke groet,

Huub en Emma

Partnerschap Lasergameverhuur_edited.jpg
Aantal mensen lasergamen

Geschikt voor 6 tot 120 personen

Lasergamen - blauwe klok

Spelen zo lang jij wilt

Lasergame-apparatuur

Hoogwaardig lasergame-apparatuur

Bezorging lasergamen

Bezorging door heel Nederland 

Waarom Lasergameverhuur Groningen

Lasergameverhuur Groningen wil een gezellige en onvergetelijke beleving creëren voor jong en oud. prijsvriendelijke en spannende activiteiten Ga waar, wanneer en met wie jij wilt lasergamen. Binnen- of buiten, met vrienden, collega's, klasgenoten!

Hoe Lasergameverhuur Groningen werkt

Na jouw reservering kan jij de lasergames gratis afhalen in Groningen of in Nieuwe Pekela. Ook kunnen wij de spullen bij jouw aan huis bezorgen in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe. In heel Nederland verzenden wij de laserguns, zodat iedereen kan lasergamen. Daarnaast ontvang jij gratis 7 unieke lasergamespellen.

Verzenden, gratis afhalen of bezorgen!

bottom of page