top of page
Lasergameverhuur Groningen - Lasergamen

LASERGAMEN is een feestje voor iedereen

Ben jij op zoek naar een spannende en avontuurlijke activiteit om wat voor reden dan ook? Lasergamen is dan een groot succes. Kies een locatie, huur de lasergames en het spel kan beginnen!

Lasergamefeestje 

Ben jij op zoek naar een spannende en avontuurlijke activiteit om wat voor reden dan ook? Lasergamen is de perfecte binnen- én buitenactiviteit om even al je energie kwijt te kunnen. Je kunt spelen zo lang als je wilt op een eigen gekozen locatie. Door middel van verschillende spelopties vergeet je snel de tijd en ga je op in het spel. 

Ga samen de strijd aan met je vrienden, studiegenoten of collega's. Lasergamen is geschikt voor jong tot oud en van meisje en vrouw tot jongen en man. Verdeel de groep in teams en ga de uitdaging met elkaar aan. Maak er een onvergetelijke dag van. Organiseer dus snel jouw eigen lasergame feestje!

  • Lasergamen in heel Nederland

  • Laserguns ophalen of thuisbezorgd

  • Verschillende spelmogelijkheden

  • Zo lang spelen als jij wilt

  • Een onvergetelijke dag!​

Lasergamen activiteit - Lasergameverhuur Groningen.-08.jpg

Hoe het werkt

Na jouw reservering kan jij de lasergames gratis afhalen in Groningen of in Nieuwe Pekela. Ook kunnen wij de spullen bij jouw aan huis bezorgen in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe. In heel Nederland verzenden wij de laserguns, zodat iedereen kan lasergamen. Daarnaast ontvang jij gratis 7 unieke lasergamespellen.

Verzenden, gratis afhalen of bezorgen!

Lasergamen - Kinderfeestje -03.jpg

Lasergamen is een feestje

Een van de voordelen van je eigen lasergame feestje organiseren, is dat je de gehele dag onbeperkt kunt lasergamen! Bovendien zijn er verschillende spelopties, zoals deathmatch, capture the flag en VIP-escort, waardoor er genoeg variatie mogelijk is. Alle spelvormen worden uitgelegd in de meegeleverde handleiding. 

 

De laserguns zijn van hoogwaardige kwaliteit en deze worden ruim van tevoren verstuurd, zodat je er verzekerd van bent dat je alles in huis hebt op de belangrijke dag zelf. En natuurlijk kan je alvast even stiekem oefenen. Wint jouw team van alle andere teams? Een dag om nooit te vergeten! 

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en krijg twee legernetten ter waarde van €10,- bij jouw lasergame-evenement!

Voor wie

Niets is spannender dan samen buiten of binnen te lasergamen. Met onze laserguns kun je lasergamen op elke locatie in Nederland. Zo kun je buiten lasergamen in een bos of park bij jou in de buurt, maar er zijn ook genoeg binnen locaties waar je jouw feestje kunt houden. Dus, wil je dag met succes vieren? Dan ga je voor lasergamen: actie en avontuur waarbij plezier centraal staat.

Lasergamen is geschikt voor zoveel verschillende feestjes​. Je wilt toch een te gek kinderfeestje, bedrijfsuitje, studentenavond, scoutinguitje of een vrijgezellenfeestje? Wint jouw team of gaat de winst toch naar de tegenstander?

Lasergameverhuur - Lasergamen
Aantal mensen lasergamen

Geschikt voor 6 tot 120 personen

Blauwe klok - lasergamen

Spelen zo lang jij wilt

Lasergame-apparatuur

Hoogwaardig lasergame-apparatuur

Bezorging lasergamen

Bezorging door heel Nederland 

Lasergameverhuur Groningen: huur, kies een locatie en het feest kan beginnen!

bottom of page