top of page
Lasergamen - sfeerlichten

Organiseer een studentenavond met LASERGAMEN

Een unieke studentenavond houden met jouw huisgenoten, studiegenoten of vereniging? Organiseer je eigen lasergame feestje bij jou in de buurt. 

Lasergamen studentenavond

Een unieke studentenavond houden met jouw huisgenoten, studiegenoten of vereniging? Organiseer je eigen lasergame feestje bij jou in de buurt. Ga bijvoorbeeld lasergamen in en rondom jullie school, huis of dispuut. Dit feestje met jouw vrienden is nog nooit zo spannend geweest. Wint jouw team of gaat de winst toch naar de tegenstander?

  • Lasergamen in heel Nederland

  • Laserguns ophalen of thuisbezorgd

  • Verschillende spelmogelijkheden

  • Zo lang spelen als jij wilt

  • Een onvergetelijke dag!

Lasergamen activiteit - Lasergameverhuur Groningen.-09.jpg

Hoe het werkt

Na jouw reservering kan jij de lasergames gratis afhalen in Groningen of in Nieuwe Pekela. Ook kunnen wij de spullen bij jouw aan huis bezorgen in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe. In heel Nederland verzenden wij de laserguns, zodat iedereen kan lasergamen. Daarnaast ontvang jij gratis 7 unieke lasergamespellen.

Verzenden, gratis afhalen of bezorgen!

Feestlichten - Lasergameverhuur.JPG

Lasergame studentenavond organiseren

Genoeg gestudeerd en is het tijd voor een feestje met jouw studie- of huisgenoten? Maak van jullie studentenavond een onvergetelijke dag en organiseer je eigen lasergame feestje! Niets is spannender dan samen met je vrienden buiten of binnen te lasergamen. Met onze laserguns kun je lasergamen op elke locatie in Nederland. Zo kun je buiten lasergamen in een bos of park bij jou in de buurt, maar er zijn ook genoeg binnen locaties waar je jouw feestje kunt houden. Tover jouw huis, school of dispuut om tot een echte lasergame arena.  Reserveer direct je laserguns! 

Aantal mensen lasergamen

Geschikt voor 6 tot 120 personen

Blauwe klok - lasergamen

Spelen zo lang jij wilt

Lasergame-apparatuur

Hoogwaardig lasergame-apparatuur

Bezorging lasergamen

Bezorging door heel Nederland 

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en krijg twee legernetten ter waarde van €10,- bij jouw lasergame-evenement!

Lasergamen met jouw studie- of huisgenoten

Een van de voordelen van je eigen lasergame feestje organiseren, is dat je de gehele dag onbeperkt kunt lasergamen! Bovendien zijn er verschillende spelvormen, zoals deathmatch, capture the flag en VIP-escort, waardoor er genoeg variatie mogelijk is. Alle spelvormen worden uitgelegd in de meegeleverde handleiding. 

 

De laserguns zijn van hoogwaardige kwaliteit en deze worden ruim van tevoren verstuurd, zodat je er verzekerd van bent dat je alles in huis hebt op de belangrijke dag zelf. En natuurlijk kan je alvast even stiekem oefenen. Wint jouw team van alle andere teams? Een avond om nooit te vergeten! 

Lasergamen - Kinderfeestje

Lasergameverhuur Groningen: huur, kies een locatie en het feest kan beginnen!

bottom of page