lasergameverhuur (6).jpg

De laserguns

Het type lasergun dat we verhuren is van het merk Light Strike en Light Battle. Het lasergeweer werkt op infrarood licht. Hierdoor zijn de laserguns dus compleet veilig en werkend over een grote afstand!

Lasergeweer

Het lasergeweer geeft onder andere de hoeveelheid munitie aan en hoeveel levens je nog hebt. Aan de onderkant bevindt zich een herlaad knop. Er is keuze uit vier verschillende teamkleuren. De lasergun is tevens de ontvanger. Er is dus geen extra vest of gordel nodig. Daarnaast zijn er ook losse targets. 

LasergameverhuurGroningen2.png

Laserpistool

Het laserpistool is het kleine broertje van het lasergeweer. Deze is lichter, kleiner en iets eenvoudiger. Zo hoef je in tegenstelling tot het geweer niet te herladen. Het laserpistool is ook iets lichter en daarom uitermate geschikt voor jongere kinderen tot ongeveer 7 jaar. Voor kinderen ouder dan 7 jaar raden wij de geweren aan. ​

4-anti-cheat-laserguns-geel-groen-rood-e

Target

De target is een leuke aanvulling voor bij de laserguns. Deze targets veranderen in jouw teamkleur zodra je er op schiet. Er kunnen verschillende spellen mee worden gespeeld. De spelopties krijgt je in een pdf-bestand toegestuurd wanneer je de laserguns huurt. Je krijgt bij ons de eerste 6 targets gratis.

Target

Uitleg van de lasergun

Ben jij benieuwd hoe je bijvoorbeeld de munitie kunt herladen of jouw gun kan resetten? Download dan de gebruiksaanwijzing over de guns.

Download dan de gebruiksaanwijzing over de pistolen.  

7 speelmogelijkheden

Naast de 6 gratis targets geven we je ook nog een document met speelmogelijkheden die je kunt doen met de lasergame activiteit. Je kan een keuze maken uit een van deze spelvormen, maar je kan natuurlijk ook zelf je eigen spel verzinnen.