top of page
Lasergameverhuur - Lasergamen

De LASERGUNS van Lasergameverhuur Groningen

Het type lasergun dat we verhuren is van het merk Light Strike en Light Battle. Het lasergeweer werkt op infrarood licht. Hierdoor zijn de laserguns dus compleet veilig en werkend over een grote afstand!

Lasergeweren

Lasergameverhuur Groningen - Lasergeweren

Extra's

Lasergame schmink.png
LSM1500PRO_P_3.png
Target

Laserpistolen

4-anti-cheat-laserguns-geel-groen-rood-e

Lasergameverhuur Groningen huurt lasergeweren en laserpistolen. Daarnaast huren wij vele extra's om jouw lasergame evenement nog spannender te maken. Zo krijg jij bij jouw reservering 6 gratis targets. Daarnaast zijn er vele extra's zoals een rookmachines, laserlichten, legernetten en nog veel meer attributen om het uitje tot een succes te maken. Lees snel verder voor de uitleg van het gehele assortiment. 

Lasergamen - Kinderfeestje

De Lasergeweren van Lasergameverhuur Groningen

Het lasergeweer geeft onder andere de hoeveelheid munitie aan en hoeveel levens je nog hebt. Aan de onderkant bevindt zich een herlaad knop. Er is keuze uit vier verschillende teamkleuren. De lasergun is tevens de ontvanger. Er is dus geen extra vest of gordel nodig. Daarnaast zijn er ook losse targets. 

Bij de reservering ontvang jij uitgebreide instructies over de lasergeweren. Daarnaast krijg jij zeven leuke spelmogelijkheden gratis erbij! Bij vragen kan jij vrijblijvend contact opnemen,

Aantal mensen lasergamen

Geschikt voor 6 tot 120 personen

Blauwe klok - lasergamen

Spelen zo lang jij wilt

Lasergame-apparatuur

Hoogwaardig lasergame-apparatuur

Bezorging lasergamen

Bezorging door heel Nederland 

De pistolen van Lasergameverhuur Groningen

Het laserpistool is het kleine broertje van het lasergeweer. Deze is lichter, kleiner en iets eenvoudiger. Zo hoef je in tegenstelling tot het geweer niet te herladen. Het laserpistool is ook iets lichter en daarom uitermate geschikt voor jongere kinderen tot ongeveer 7 jaar. Voor kinderen ouder dan 7 jaar raden wij de geweren aan. ​

Ben jij benieuwd hoe je bijvoorbeeld de munitie kunt herladen of de gun kan resetten? Download alvast gratis de gebruiksaanwijzingen van de lasergeweren en laserpistolen!

Lasergamen - Laserguns-3_edited.jpg
Lasergamen - Laserguns-2_edited.jpg
Lasergamen - lasergeweer en targets
Target
Lasergame target

Het gebruik van targets voor lasergamen

De target is een leuke aanvulling voor bij de laserguns. Deze targets veranderen in jouw teamkleur zodra jij er op schiet. Er kunnen verschillende spellen mee worden gespeeld. De zeven spelmogelijkheden krijg jij gratis bij jouw reservering, maar je kan natuurlijk ook jouw eigen spel verzinnen. 

Daarnaast ontvang jij de eerste 6 targets helemaal gratis.

Bij een grotere speelplaats adviseren wij meer targets bij de bestelling te plaatsen. Deze kan je voor slechts € 1,00 per stuk erbij bestellen!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en krijg twee legernetten ter waarde van €10,- bij jouw lasergame-evenement!

De benodigdheden voor extra sfeer en spanning

Huur camouflagenetten voor nog meer aankleding van je lasergame activiteit. Leg bijvoorbeeld de netten over een aantal stoelen heen, zodat je wat meer beschutting creëert. Of maak van het camouflagenet juist een muur, zodat het raken van de tegenspeler moeilijker wordt.

Daarnaast verkoopt Lasergameverhuur Groningen een set van drie schmink stiften die helemaal passen bij het lasergamen. Camoufleer elkaar om minder op te vallen! 

Alle extra benodigdheden zijn tegen een kleine prijs te kopen of te huren.

Camouflagenet LasergameverhuurGroningen
Lasergame schmink
Lasergameverhuur Groningen - Lasergamen
Lintjes LasergameverhuurGroningen
Megafoon Lasergameverhuur Groningen.png

Nog meer extra's voor het lasergamen

Een nog betere herkenning van de teams? Huur dan lintjes! Door de verschillende kleuren van de spellintjes heb je de mogelijkheid om diverse teams te maken. Het lintje kun je om je pols of enkel doen. Hierdoor zit het lintje niet in de weg tijdens het lasergamen.

Een kinderfeestje? Verhef je stem niet meer met onze megafoon! 

Rookmachines en laserlichten voor jouw lasergame evenement

Een rookmachine geeft meer sfeer aan het lasergamen en maakt het spel nog spannender. De rookmachine is te bedienen aan de hand van een afstandsbediening. Hierdoor kun je zelf bepalen hoeveel rook er uit de machine moet komen. Het rookvolume van onze rookmachines zijn: 250m3/min. 

Daarnaast verhuren wij verschillende ledlichten, laserlichten, stroboscopen en nog veel meer! Neem snel een kijkje naar alle feestverlichting van Lasergameverhuur Groningen.

Lasergamen extra.jpg

Lasergameverhuur Groningen: huur, kies een locatie en het feest kan beginnen!

bottom of page