De laserguns

Light strike lasergun

Het type lasergun die we verhuren is van het merk Light Strike. De lasergun werkt op infrarood licht. Hierdoor zijn de laserguns dus compleet veilig en werkend over een grote afstand!

De lasergun geeft onder andere de hoeveelheid munitie aan en hoeveel leven (health) je nog hebt. Aan de onderkant bevindt zich een herlaad knop. Er is keuze uit vier verschillende teamkleuren. De lasergun is tevens de ontvanger. Er is dus geen extra vest of gordel nodig. Daarnaast zijn er ook losse targets. 

Light Strike laserpistool

Het laserpistool is het kleine broertje van het lasergeweer. Deze is lichter, kleiner en iets eenvoudiger. Zo hoef je in tegenstelling tot het geweer niet te herladen. Verder zit er geen vingerafdrukscanner op en wat minder lichtjes. Het laserpistool is daarom uitermate geschikt voor jongere kinderen tot ongeveer 11 jaar. Voor kinderen ouder dan 11 jaar raden wij de geweren aan. ​

Light Strike target

De target is een leuke aanvulling voor bij de laserguns. Deze targets veranderen in jouw teamkleur zodra je er op schiet. Er kunnen verschillende spellen mee worden gespeeld. De spelopties krijgt je in een PDF-bestand toegestuurd wanneer je de laserguns huurt.

Uitleg van de lasergun

Lasergameverhuur Groningen

Bellen / Whatsapp 06 - 255 984 94

Contactpersoon Huub Danker

Blijf op de hoogte van al het nieuws!