Bedrijfsuitje%202_edited.jpg

Onbeperkt lasergamen op jouw eigen gekozen locatie!

View Collection

Lasergamen bedrijfsuitje

Een uniek bedrijfsuitje houden? Organiseer je eigen lasergame bedrijfsuitje bij jou in de buurt. Hoe gaaf is het om bijvoorbeeld te gaan lasergamen in en rondom jullie bedrijf. Dit bedrijfsuitje met jouw collega's is nog nooit zo spannend geweest. Wint jouw team of gaat de winst toch naar de tegenstander?

  • Lasergamen in heel Nederland

  • Laserguns ophalen of thuisbezorgd

  • Verschillende spelmogelijkheden

  • Zo lang spelen als jij wilt

  • Een onvergetelijke dag!

Bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje

1/4

Lasergame bedrijfsuitje organiseren

Maak van je bedrijfsuitje een onvergetelijke dag en organiseer je eigen lasergame bedrijfsfeestje! Niets is spannender dan samen met je collega's buiten of binnen te lasergamen. Met onze laserguns kun je lasergamen op elke locatie in Nederland. Zo kun je buiten lasergamen in een bos of park bij jou in de buurt, maar er zijn ook genoeg binnen locaties waar je jouw feestje kunt houden. Je kan zelfs jouw bedrijf omtoveren tot een echte lasergame arena. 

Reserveer direct je laserguns! 

Een van de voordelen van je eigen lasergame feestje organiseren, is dat je de gehele dag onbeperkt kunt lasergamen! Bovendien zijn er verschillende spelvormen, zoals deathmatch, capture the flag en VIP-escort, waardoor er genoeg variatie mogelijk is. Alle spelvormen worden uitgelegd in de meegeleverde handleiding. 

 

De laserguns zijn van hoogwaardige kwaliteit en deze worden ruim van tevoren verstuurd, zodat je er verzekerd van bent dat je alles in huis hebt op de belangrijke dag zelf. En natuurlijk kan je alvast even stiekem oefenen. Wint jouw team van alle andere teams? Een bedrijfsuitje om nooit te vergeten!

Lasergamen met jouw collega's

Hoe het werkt?

  1. Plaats een reservering via het formulier

  2. De laserguns worden bij jou thuisbezorgd

  3. Kies een geschikte locatie voor je kinderfeestje

  4. Je kunt de gehele dag lasergamen

  5. Stuur de laserguns terug