Bedrijfsuitje%202_edited.jpg

Onbeperkt lasergamen op jouw eigen gekozen locatie!

View Collection

Lasergamen vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest moet natuurlijk een activiteit bevatten. Dus waarom niet lasergamen? Ga voor een activiteit met actie en avontuur. 

 

Organiseer je eigen lasergame vrijgezellendag bij jou in de buurt. Een dag om nooit te vergeten. Dit feestje is geschikt voor zowel jouw bruid als bruidegom. Wint jouw team of gaat de winst toch naar de tegenstander?

  • Lasergamen in heel Nederland

  • Laserguns ophalen of thuisbezorgd

  • Verschillende spelmogelijkheden

  • Zo lang spelen als jij wilt

  • Een onvergetelijke dag!

Bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje

press to zoom
Bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje

press to zoom
Bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje

press to zoom
Bedrijfsuitje
Bedrijfsuitje

press to zoom
1/4

Lasergame vrijgezellenfeest organiseren

Maak van het vrijgezellenfeest van jouw vriend of een vriendin een onvergetelijke dag en organiseer je eigen lasergame feestje! Niets is spannender dan samen buiten of binnen te lasergamen. Met onze laserguns kun je lasergamen op elke locatie in Nederland. Zo kun je buiten lasergamen in een bos of park bij jou in de buurt, maar er zijn ook genoeg binnen locaties waar je jouw feestje kunt houden. Dus, wil je dé vrijgezellendag met succes vieren? Dan ga je voor lasergamen: actie en avontuur waarbij plezier centraal staat. 

Reserveer direct je laserguns! 

Een van de voordelen van je eigen lasergame feestje organiseren, is dat je de gehele dag onbeperkt kunt lasergamen! Bovendien zijn er verschillende spelvormen, zoals deathmatch, capture the flag en VIP-escort, waardoor er genoeg variatie mogelijk is. Alle spelvormen worden uitgelegd in de meegeleverde handleiding. 

 

De laserguns zijn van hoogwaardige kwaliteit en deze worden ruim van tevoren verstuurd, zodat je er verzekerd van bent dat je alles in huis hebt op de belangrijke dag zelf. En natuurlijk kan je alvast even stiekem oefenen. Wint jouw team van alle andere teams? Een dag om nooit te vergeten voor zowel de bruid(egom) als jullie! 

Lasergamen met de bruid(egom)

Hoe het werkt?

  1. Plaats een reservering via het formulier

  2. De laserguns worden bij jou thuisbezorgd

  3. Kies een geschikte locatie voor je kinderfeestje

  4. Je kunt de gehele dag lasergamen

  5. Stuur de laserguns terug