top of page
Vrijgezellenfeest - Lasergamen

Onbeperkt LASERGAMEN tijdens jouw vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest moet natuurlijk een activiteit bevatten. Dus waarom niet lasergamen? Ga voor een activiteit met actie en avontuur. 

Bedrijfsuitje 1.png

Lasergamen vrijgezellenfeest

Organiseer je eigen lasergame vrijgezellendag bij jou in de buurt. Een dag om nooit te vergeten. Dit feestje is geschikt voor zowel jouw bruid als bruidegom. Wint jouw team of gaat de winst toch naar de tegenstander?

  • Lasergamen in heel Nederland

  • Laserguns ophalen of thuisbezorgd

  • Verschillende spelmogelijkheden

  • Zo lang spelen als jij wilt

  • Een onvergetelijke dag!

Hoe het werkt

Na jouw reservering kan jij de lasergames gratis afhalen in Groningen of in Nieuwe Pekela. Ook kunnen wij de spullen bij jouw aan huis bezorgen in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe. In heel Nederland verzenden wij de laserguns, zodat iedereen kan lasergamen. Daarnaast ontvang jij gratis 7 unieke lasergamespellen.

Verzenden, gratis afhalen of bezorgen!

Lasergame vrijgezellenfeest organiseren

Maak van het vrijgezellenfeest van jouw vriend of een vriendin een onvergetelijke dag en organiseer je eigen lasergame feestje! Niets is spannender dan samen buiten of binnen te lasergamen. Met onze laserguns kun je lasergamen op elke locatie in Nederland. Zo kun je buiten lasergamen in een bos of park bij jou in de buurt, maar er zijn ook genoeg binnen locaties waar je jouw feestje kunt houden. Dus, wil je dé vrijgezellendag met succes vieren? Dan ga je voor lasergamen: actie en avontuur waarbij plezier centraal staat.  Reserveer direct je laserguns! 

Lasergamen - Kinderfeestje -06.jpg

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en krijg twee legernetten ter waarde van €10,- bij jouw lasergame-evenement!

Feestlichten - Lasergameverhuur.JPG

Lasergamen met de bruid(egom)

Een van de voordelen van je eigen lasergame feestje organiseren, is dat je de gehele dag onbeperkt kunt lasergamen! Bovendien zijn er verschillende spelvormen, zoals deathmatch, capture the flag en VIP-escort, waardoor er genoeg variatie mogelijk is. Alle spelvormen worden uitgelegd in de meegeleverde handleiding. 

 

De laserguns zijn van hoogwaardige kwaliteit en deze worden ruim van tevoren verstuurd, zodat je er verzekerd van bent dat je alles in huis hebt op de belangrijke dag zelf. En natuurlijk kan je alvast even stiekem oefenen. Wint jouw team van alle andere teams? Een dag om nooit te vergeten voor zowel de bruid(egom) als jullie! 

Aantal mensen lasergamen

Geschikt voor 6 tot 120 personen

Blauwe klok - lasergamen

Spelen zo lang jij wilt

Lasergame-apparatuur

Hoogwaardig lasergame-apparatuur

Bezorging lasergamen

Bezorging door heel Nederland 

Lasergameverhuur Groningen: huur, kies een locatie en het feest kan beginnen!

bottom of page