top of page
Lasergamen - Kinderfeestjes

Onbeperkt LASERGAMEN voor alle kinderfeestjes

Op zoek naar een uniek uitje voor jouw kinderfeestje? Organiseer je eigen lasergame kinderfeestje bij jou in de buurt! Kies een locatie, huur de lasergames en het spel kan beginnen!

Lasergamen - Kinderfeestjes

Lasergame kinderfeestje organiseren

Maak van je kinderfeestje een onvergetelijke dag en organiseer je eigen lasergame feestje! Niets is spannender dan samen met je vrienden en vriendinnetjes buiten te lasergamen. Met onze laserguns kun je lasergamen op elke locatie in Nederland. Zo kun je buiten lasergamen in een bos of park bij jou in de buurt, maar er zijn ook genoeg binnen locaties waar je jouw feestje kunt houden.

Hoe het werkt

Na jouw reservering kan jij de lasergames gratis afhalen in Groningen of in Nieuwe Pekela. Ook kunnen wij de spullen bij jouw aan huis bezorgen in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe. In heel Nederland verzenden wij de laserguns, zodat iedereen kan lasergamen. Daarnaast ontvang jij gratis 7 unieke lasergamespellen.

Verzenden, gratis afhalen of bezorgen!

Lasergamen voor kids

Een van de voordelen van je eigen lasergame feestje organiseren, is dat je de gehele dag onbeperkt kunt lasergamen! Bovendien zijn er verschillende spelvormen, zoals deathmatch, capture the flag en VIP-escort, waardoor er genoeg variatie mogelijk is. Alle spelvormen worden uitgelegd in de meegeleverde handleiding. Ervaringen van andere feestjes lezen? Lees onze reviews of reserveer direct.

Lasergameverhuur Groningen - kinderfeestje

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en krijg twee legernetten ter waarde van €10,- bij jouw lasergame-evenement!

Lasergamen - Bedrijfsuitjes - Kinderfeestjes

Lasergamen, geschikt voor ieder kinderfeestje

De laserguns zijn van hoogwaardige kwaliteit en uitermate geschikt voor kinderen. Daarnaast kun je ook kiezen voor kleinere/lichtere laserguns, speciaal voor kinderen tot 10 jaar oud. De laserguns worden ruim van tevoren verstuurd, zodat je er verzekerd van bent dat je alles in huis hebt op de belangrijke dag zelf. Onze prijzen zijn bovendien kindvriendelijk! Daarnaast hebben wij velen extra's om ieder kinderfeestje nog gezelliger en spannender te maken.

 

Aantal mensen lasergamen

Geschikt voor 6 tot 120 personen

Blauwe klok - lasergamen

Spelen zo lang jij wilt

Lasergame-apparatuur

Hoogwaardig lasergame-apparatuur

Bezorging lasergamen

Bezorging door heel Nederland 

Lasergameverhuur Groningen: huur, kies een locatie en het feest kan beginnen!

bottom of page