top of page
scouting 1.png

Echte avonturen kun je niet downloaden!

Outdoor lasergamen

Outdoor lasergamen samen met je vrienden? Huur je eigen laserguns en ga buiten lasergamen op een locatie bij jou in de buurt!

 

  • Onbeperkt lasergamen

  • Bezorging in heel Nederland

  • Outdoor lasergamen op eigen locatie

  • Verschillende spelvormen

  • Voor jong en oud!

Outdoor lasergamen op eigen locatie

Op zoek naar een buitenactiviteit voor een verjaardagsfeestje, bedrijfsfeestje of een andere gelegenheid? Organiseer je eigen outdoor lasergame partij met je eigen laserguns!

 

Met onze laserguns kun je op elke locatie in Nederland outdoor lasergamen. Ga de duinen in of naar een park bij jou in de buurt. Onze laserguns zijn licht in gewicht en werkend op grote afstanden waardoor ze uitermate geschikt zijn om buiten mee te lasergamen. De laserguns krijg je ruim van tevoren thuis geleverd. Hierdoor ben je verzekerd dat je alles op tijd in huis hebt voor je outdoor lasergame feestje.

Reserveer direct je laseerguns! 

Er zijn enorm veel locaties die geschikt zijn voor outdoor lasergamen. Zo kun je naar een park of speeltuin in de buurt gaan om te lasergamen, of bijvoorbeeld een bos. Het voordeel van outdoor lasergamen is dat je veel ruimte hebt en een groot speelveld kunt creëren. Hierdoor kun je met een grote groep tegelijk spelen en kun je meerdere spelvormen doen, zoals deathmatch, capture the flag en VIP-escort.

 

TIP: Het is extra leuk om te lasergamen in het donker of bij schemer, want dan zijn de lampjes nog beter zichtbaar!

Lasergamen op locatie

Hoe werkt het?

  1. Reserveer de laserguns via het formulier

  2. Krijg de laserguns bij jou thuisgestuurd

  3. Kies een geschikt buitenlocatie om te lasergamen

  4. Speel onbeperkt outdoor lasergame

  5. Stuur de laserguns terug

bottom of page