Light Strike lasergun

Light Strike geweer
Light Strike geweer

Het type lasergun die we verhuren zijn van het merk Light Strike. Deze laserguns werken op infrarood. Hierdoor zijn de laserguns dus compleet veilig en werkend over een grote afstand!

 

De lasergun geeft onder andere de hoeveelheid munitie aan en hoeveel leven (health) je nog hebt. Aan de onderkant bevind zich een herlaad knop. Er is keuze uit vier verschillende teamkleuren. De lasergun is tevens de ontvanger. Er is dus geen extra vest of gordel nodig. Daarnaast zijn er ook losse targets, te zien op de foto. 

Light Strike laserpistool

De pistolen zijn het kleine broertje van het lasergeweer. Ze zijn lichter, kleiner en iets eenvoudiger. Zo hoef je in tegenstelling tot het geweer niet te herladen. Verder zit er geen vingerafdrukscanner op en wat minder lichtjes. Het laserpistool is daarom uitermate geschikt voor jongere kinderen tot ongeveer 10 of 11 jaar. Voor 10 á 11+ raden wij de geweren aan.

Light Strike target

Target
Target

De target is een leuke aanvulling voor bij de laserguns. Deze targets veranderen in jouw teamkleur zodra je er op schiet. Er kunnen verschillende spellen mee worden gespeeld. 
De spelopties krijgt u in een PDF-bestand toegestuurd, wanneer u de laserguns huurt.

Uitleg van de lasergun